Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Укр

Рідкий молокозгортаючий фермент Super Maya (Супер Майя) для всіх сортів сиру 88 мл (термін до 18.07.2025 р)

В наявності
Артикул: 3860
61 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Опис
Спеціальний високоякісний фермент для приготування бринзи, сиру та моцарели у себе вдома. Це рослинний продукт, призначений для згортання молока, відсутність у ньому сичуги відбивається у благородному смаку продукту – сир виготовлений таким чином не гірчить, підходить для вегетаріанського та кошерного харчування. Ренін "Super Maya" економно витрачається - однієї пляшечки вистачить для переробки 100-150 літрів молока. Склад Підготовлена вода, сіль кухонна 15%, мікробіальна протеаза (M.miehei 1%), бензоат натрію. Молокозгортаючий фермент (реннін) ТМ Super Maya не містить: тваринного сичужного пепсину, емульгаторів, підсилювачів смаку. Властивості є фермент мікробіального походження; продукт не містить тварин та хімічних компонентів; позитивно впливає смакові властивості сиру. Спосіб застосування Приготування бринзи 1. Некип'ячене домашнє молоко нагрійте до температури 38-40 градусів. 2. Додайте фермент – одна кришечка на 8-10 літрів молока. Залиште ємність у теплому місці на 40-50 хвилин для того, щоб молоко згорнулося. 3. Отриманий потік розріжте на кубики 10*10 мм, масу, що утворилася, відкиньте на друшляк, вистелений тканиною або марлею, для відділення сироватки. 4. Для отримання бринзи підвісьте марлю разом із отриманою масою на кілька годин, доки повністю не стіче сироватка. 5. Для отримання молочного сиру покласти масу, що утворилася під прес (наприклад, посудину з водою за вагою в 5-8 разів перевищує вагу сиру) на півтори-дві години. Отриманий продукт опускаємо у підготовлений розсіл (2 столові ложки солі на літр холодної кип'яченої води). 6. Для надання пікантного смаку в молоко на ваш розсуд можна додати спеції, свіжу або сушену зелень та інші добавки. Приготування моцарелли 1. Налийте в ємність 5 літрів молока (рекомендуємо купувати некип'яче молоко). 2. Прогрійте молоко до 70-75 градусів, потім охолодіть до 36-38 градусів. 3. Додайте в молоко ½ чайної ложки лимонної кислоти. 4. Додайте 1 чайну ложку ферменту. Розмішайте та залиште на 20-30 хвилин до утворення згустку. 5. Наріжте на кубики 10*25 мм. 6. Злийте сироватку та проведіть пробу на плавлення. Нагрійте отриману сироватку до температури 75-90 градусів, шматочок сиру покладіть у гарячу сироватку на кілька хвилин, він має бути м'яким і тягучим. Якщо сир тягнеться, візьміть решту маси, опустіть у гарячу сироватку на кілька хвилин, розмішуйте. 7. Коли сирна маса стане однорідною, розділіть її на частини та сформуйте кульки. 8. Отриману кульку опустіть у крижану воду. Охолоджений сир помістіть у розсіл (на літр води 70 г солі та щіпка лимонної кислоти). Термін та умови зберігання 2 роки. Зберігати у сухому та прохолодному місці.
Назначение для изготовления сыра
Страна производитель Турция
Объем (мл) 88
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз: з нашого складу та точки видачі безкоштовно.

Новою поштою: по Україні від 70 грн. Терміни доставки 1-3 робочих дні. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.

Укрпоштою: від 30 грн. по тарифу Стандарт. Терміни доставки: від 1 до 14 робочих днів. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.

Більше інформації про доставку

  • Оплата по реквізитам (для фізичних осіб)
  • Оплата при отриманні
  • Готівкою

На товари, як підлягають гарантії - надається гарантія від виробника.

Згідно законодавства України

Вгору