Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Укр

Рідкий молокозгортаючий фермент Super Lacta (100 мл), для всіх сортів сиру

В наявності
Артикул: 28894
61 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Опис
Призначений для приготування сиру та бринзи. Мікробіальний ренін "Супер Лакта" є ферментом для згортання молока та подальшого виробництва сирів різних сортів. Мукорпепсин (грибна закваска) виходить із грибів Mucor pusilus і Mucor miehei. Застосування Застосовується в харчовій промисловості як замінник сичужних ферментів тваринного походження. За амінокислотним складом мікробний ренін порівняний із сичужним яловичим пепсином (у народі багато хто так і називає його - "сичужний пепсин" або "сичуг"), який виділяють із слизової шлунка (сичуга) молодих жуйних тварин (телят, ягнят). У свою чергу мікробіальний ренін "Супер Лакту" не містить у своєму складі ферментів тваринного походження. Враховуючи, що грибна сирна закваска "Супер Лакта" виробляється за допомогою ферментації чистої культури харчового гриба Rhizomucor Miehei та молокозгортального ферменту Mucorpepsin, який у свою чергу теж виходить з грибів, в результаті кінцевий продукт (мікробіальний пепсин) на відміну від сичужного, продуктом. Спосіб приготування 1. Приготувати розчин ферменту. Для цього необхідно розчинити вміст пакета 250 мл води. 2. Нагріти свіже не кип'ячене молоко до температури від 30 до 34 градусів. 3. Додати 250 мл розчину у 100 л молока або 25 мл розчину у 10 л молока 4. Дати настоятися близько 20 хв. 5. Процідити через марлю. Надати форму. Для додавання особливого смаку до молока можна додавати улюблені спеції. Рекомендована доза «Лакту» для виробництва твердих сичужних сирів від 5 до 8 грамів на 1 000 кг переробляється молокосуміш. Якщо швидкість згортання не важлива, кількість внесення «Лакту» можна значно зменшити. не містить генно-модифікованих організмів (ГМО), є продуктом виключно рослинного походження, можуть використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволиного та коров'ячого молока. Одного флакона вистачає на 150 л. молока. Термін зберігання 2 роки.
Объем (мл) 100
Назначение для изготовления сыра
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз: з нашого складу та точки видачі безкоштовно.

Новою поштою: по Україні від 70 грн. Терміни доставки 1-3 робочих дні. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.

Укрпоштою: від 30 грн. по тарифу Стандарт. Терміни доставки: від 1 до 14 робочих днів. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.

Більше інформації про доставку

  • Оплата по реквізитам (для фізичних осіб)
  • Оплата при отриманні
  • Готівкою

На товари, як підлягають гарантії - надається гарантія від виробника.

Згідно законодавства України

Вгору