Кількість
|
Вартість
|
||
|
Опис
Молокозгортаючий фермент «Мейто» («MICROBIAL MEITO RENNET») - ренін рослинного походження (100% хімозину), що отримується за японською технологою з висівок пшениці, вирощеної спеціально для приготування "Мейто". Розчин ферменту "Мейто" готується безпосередньо перед внесенням у молоко. Застосування Застосовується фермент «Мейто» для виробництва твердих сичужних сирів: звичайний сир, розсольні сири (Бринза, Сулугуні, Фета та ін.), а також твердий сир. Фермент «Мейто» вноситься в молокосуміш після додавання до неї всіх необхідних компонентів (при температурі сквашування (30-34 С°), залежно від виду сиру, потрібного часу згортання та сезону року), наступним чином: відміряну кількість «Мейто» розчинити в 10-кратному (щодо об'єму ферменту) об'ємі холодної питної води і додати отриманий розчин у суміш для вироблення сиру, при ретельному перемішуванні протягом 5-хвилин. Кількість ферменту визначають з урахуванням того, що молочна суміш повинна протягом 25-40 хвилин давати щільний, рівномірний по всій масі потік, готовий до розрізання. Зберігання Температура зберігання від 6 до 8 °C. Термін придатності 3 роки з дати виробництва.
Назначение | для изготовления сыра |
---|---|
Страна производитель | Япония |
Вес (г) | 1 |
Самовивіз: з нашого складу та точки видачі безкоштовно.
Новою поштою: по Україні від 70 грн. Терміни доставки 1-3 робочих дні. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.
Укрпоштою: від 30 грн. по тарифу Стандарт. Терміни доставки: від 1 до 14 робочих днів. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.
- Оплата по реквізитам (для фізичних осіб)
- Оплата при отриманні
- Готівкою
На товари, як підлягають гарантії - надається гарантія від виробника.
Згідно законодавства України