Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Укр

Beaphar Vit Bits 35г-подушечки з мультивітамінної пастою для кішок (12625)

В наявності
Артикул: BAR12625
105 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Опис
Хрумкі подушечки з наповнювачем з мультивітамінної пасти. Дуже смачні і корисні, так як крім необхідних кожен день вітамінів, вони містять таурин, підтримує відмінний зір і здорове серце кішки, а також комплекс вітамінів групи В, які запобігають випадання і тьмяність вовни, поява шкірних захворювань. Склад: злаки, продукти рослинного походження, молоко і молочні субпродукти, олія та жири, м'ясо та субпродукти тваринного походження, дріжджі. Дозування 5-10 шт. в день для профілактики або 10-20 шт. в день протягом трьох тижнів як інтенсивний курс. Застосовується як ласощі для кішок, а також в якості профілактики у випадках вітамінної та мінеральної недостатності в організмі кішок, що може бути виражено випадінням шерсті, поганим станом вовни і тварини в періоди линьки.
Страна производитель Германия
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз: з нашого складу та точки видачі безкоштовно.

Новою поштою: по Україні від 70 грн. Терміни доставки 1-3 робочих дні. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.

Укрпоштою: від 30 грн. по тарифу Стандарт. Терміни доставки: від 1 до 14 робочих днів. З оплатою при отриманні - додатково потрібно оплачувати комісію 2% + 20 грн.

Більше інформації про доставку

  • Оплата по реквізитам (для фізичних осіб)
  • Оплата при отриманні
  • Готівкою

На товари, як підлягають гарантії - надається гарантія від виробника.

Згідно законодавства України

Вгору